Kursen ”Motor och Röj”

De senaste veckorna har vi börja med en kurs som heter ”Motor och röj”.Kursen går ut på  att vi ska lära oss hur man använder bl.a. röjsåg, grästrimmer & motorsåg, vilket vi även kommer att få certifikat för. I tisdags var det den andra lektionen för vår del av klassen i fält. Innan vi arbetade med röjsågarna ute i fält fick vi lära oss om hur det går till, vilken säkerhets utrustning man behöver osv.Vi delades in  i olika grupper och fördelade sedan arbetet mellan personerna i gruppen.

image

Christian är laddad inför en rolig lektion.

image
Albin och Christian hämtar röjsågarna vi ska använda oss av.

image
Emanuel röjer.

image
En välförtjänt paus efter några timmars arbete.

 

image
Grabbarna jobbade på hårt. Tillslut var vi klara.

 

Text: Elin & Liam, Fiske 2.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *