Levande saker ifrån fjällen !!

Alien!
Alien är ett djur som lever på andra planeter. Det är väldigt sällsynt att lyckas se aliens på jorden. För dom kommer en gång per på för att hämta renar. Man måste vara försiktig när man fotar aliens för om dom får reda på att du har fotat den så kommer den ta din mobil och facerapa dig hela ditt liv. (På bilden så står alien med ryggen vänd mot mig så han såg ej att jag tog kort på den. Aliens äter renar och flyger runt i rymden i ett år innan dom kan landa igen.

IMG_3022-0.JPG

Blåbärsris.
Blåbärsris är en växt som producerar blåbär men man ska inte bli lurad av namnet för det finns inget ris. Blåbär är blå med en blå lila insida. Blåbär smakar typ som blåbär. Blåbär är jätte bra ifal du är ute och går och hittar blåbär så kan du äta det och om ni är två så kan du ta blåbär och smeta in på din kompis tröja då blir han glad särskilt om han har en vit fin tröja

IMG_3028-0.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *