3 eller 4 trekroge på swimbaits

Hvorfor andvender man så utroligt og unødigt mange trekroge på sine swimbaits. Det irriterer mig.

Jeg har set flere gedder med skader rundt på hele hovedet og det er ikke sportsfiskeri. Nærmere dyreplageri. Trekrogene rasler rundt på geddens jagtverktøj, øjnene, sidelinien og munden, og gedden har svært ved at overleve efter sådan en omgang plageri.

Hvorfor fiske fisk, hvis man bare skader dem? Og hvorfor fiske C&R på fisk som ikke kan jage efterfølgene? Det er mit spørgsmål som folk burde stille sig selv, inden de kaster deres agn i vandet. Tænk ikke altid på dine chancer for at få fiskene op i båden, men tænk mere på de konsekvenser som fiskebestanden og økosystemet får.

Og hvorfor have modhager på krogene, hvis man alligevel fisker C&R? Hvorfor skade fiskene så meget som muligt, når man ikke tager fiskene med hjem?

Spørg dig selv en ekstra gang, hvorfor du ”sportsfisker” inden du planlægger næste tur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *